• Geschikt voor 1001 toepassingen
  • Betrouwbaar en met zeer veel afwerkingen
  • Waterafstotend en met B1-certificering

DE STANDAARD IN DE MARKT VOOR SPANDOEKEN: BANNER 510

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC-doek van 510 gr./m² is een veelzijdige alleskunner die je de volgende werkdag al in huis hebt. Het frontlit wordt voorzien van hoogwaardige UV-prints en is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen.

KIES HOE JIJ JOUW BANNER 510 WILT

Aan keuze geen gebrek: we bieden jou alle mogelijke afwerkingen die je maar bedenken kunt. Zo kun je kiezen uit acht afwerkingen en je vult jouw product aan met de juiste Spanners, Tiewraps of andere bevestigingsmaterialen. In een mum van tijd heb je jouw perfecte banner op maat samengesteld.

WAAROM BANNER 510 ZO POPULAIR IS

Over de redenen voor de enorme populariteit van het bisonyl doek kun je een verhaal schrijven. Zo is het PVC-materiaal oerdegelijk. Ook heb je haarscherpe prints en is het doek voorzien van een B1-brandcertificering. Hiermee is het geschikt voor openbare ruimten. Maar door alleen eigenschappen als degelijk en brandwerend aan te stippen, doen we Banner 510 tekort. Wat te denken van de gigantische afmetingen? We kunnen enorme lengtes aan en tot maximaal 5 m breedte printen we uit één deel! Bij nog grotere formaten lassen we de delen naadloos aan elkaar.

BANNER 510 TOEGEPAST

Banner 510 wordt zeer veel toegepast voor Spandoeken. Het meest wordt hier gekozen voor een doek met zomen en ringen rondom de 30 cm. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’. Ook is het materiaal geschikt voor Bouwhekdoeken. Je vindt het materiaal ook terug in Roll up banners, (Blinde) Spandoekframes of XL doeken.

ALTERNATIEVEN VOOR BANNER 510

Wil je een dubbelzijdig doek? Kies dan voor zwaardere kwaliteit die dubbelzijdig geprint wordt: Banner 610. Wanneer je een goedkoper alternatief wilt hebben, kies je voor Non woven. Speelt duurzaamheid een rol bij jouw keuze, kies dan het 100% recyclebare ProPES Outdoor doek. Een lichtgewicht en opvouwbaar doek met pigmentinkten op waterbasis én de voordeligste keus op het gebied van doeken. Het is daarnaast een exclusief doek met een matte uitstraling.

Prijs per m²: 22,50 euro excl. BTW 
(incl. opmaak ontwerp en afwerking met ringen)
Verzendkosten vanaf 11 euro excl. BTW