Beltona, Liona en Republico hebben de handen in elkaar geslagen om het u als club zo gemakkelijk mogelijk te maken. Eén aanspreekpunt voor voetbalkleding, personalisatie, sponsoring, boardings en andere visibiliteit. Kortom, een unieke samenwerking tussen drie partijen die sport in het hart dragen!

Online catalogus binnenkort beschikbaar!

Beltona Sportswear is helemaal vernieuwd
Beltona is een Nederlands sportmerk, vooral bekend als pioneer van het clubtenue voorzien van het clublogo van voetbalclubs, hockeyclubs, volleybalclubs en andere sportverenigingen. Beltona Sportswear is er voor mannen, vrouwen en kinderen én al decennia een begrip in de sportwereld.

Topkwaliteit & Sportief
Laat je verrassen door Beltona Sportswear met een veelzijdige sportieve collectie sportshirts, sportbroekjes, sporttassen, trainingspakken, regenjassen e.d. Dit alles aan een betaalbare topkwaliteit, een uitstekende pasvorm van comfortabele stoffen in sportieve kleurcombinaties.

Liona – een verhaal met een staartje
Ex-international en Ajax speelster Leonne Stentler is de drijvende kracht achter het jonge vrouwenmerk Liona Soccer, ‘the first female soccer brand’. Leonne vond het schrijnend dat er voor meisjes en vrouwen geen passende voetbalkleding beschikbaar was en voetballende dames noodgedwongen met mannenkleding op het veld staan. Het eerste voetbalmerk exclusief voor meisjes en vrouwen is geboren. Ladies it’s time to kick some balls. Klik op de afbeelding hieronder voor de volledige collectie.