GROOT FORMAAT PRINTWERK

SPANDOEKEN EN VLAGGEN​

Hoe aandacht trekken van klanten? 
De beste manier is door ‘GROOT‘ je diensten of producten in de kijker te zetten! Wij zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt uit textieldoeken, spandoeken, meshdoeken, vlaggen of andere oplossingen en met de juiste drukmethodes (latex, solvent, ecosolvent of UV print). De maximum breedte van solvent print in één geheel bedraagt 500cm en dit met de hoogste kwaliteit tot 1440 dpi.

In onze prijzen zijn steeds inbegrepen:
– instelkosten
– ontwerpkosten* (meerdere ontwerpen mogelijk met behoud van staffelkorting!)
– afwerking (ringen, omzomen, tunnel)
– verzendkosten

Spandoek | 510 g/m² Frontlit (pvc)

Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor grote reclame-uitingen en kan enkelzijdig bedrukt worden. Doeken groter dan de maximale printbreedte worden aan elkaar gelast.

SPANDOEK | 275 GR/M² Frontlit eco (pvc-vrij)

Pvc-vrije frontlit en daarmee milieuvriendelijk! Dit weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor kortstondige, grote reclame-uitingen en kan enkelzijdig bedrukt worden.

Spandoek Mesh (winddoorlatend) | 270 g/m² Mesh (gaasdoek, pvc)

Dit materiaal is bestand tegen harde wind, doordat de gaatjes in het doek makkelijk lucht doorlaten. De bedrukking is van veraf het beste zichtbaar. Het doek is eenvoudig te bevestigen aan een steigerframe.

DUBBELZIJDIG BEDRUKTE SPANDOEK | 610 gr/m² Blockout 4/4 B1 (PVC)

Blockout bestaat uit twee witte buitenlagen en een zwarte kern die doorschijnen voorkomt. Dit zware materiaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is dubbelzijdig te bedrukken.

VLAG | 115 gr/m² (KNITTED POLYESTER)

Dit licht glanzende vlaggendoek kan enkelzijdig bedrukt worden. Houd er rekening mee dat de stof (en daarmee ook de print) doorschijnt. Om de levensduur te verlengen, worden de randen standaard omgezoomd.

* Wij verzorgen voor u het grafisch ontwerp van uw drukwerk met een maximum van 2 aanpassingen per ontwerp, na eerste voorontwerp ter goedkeuring! 
U levert aan: logo, tekst en afbeeldingen. Op basis hiervan bezorgen wij u een preview voor akkoord.
Let wel: de grafisch ontwerpen in hoge resolutie kunnen enkel gebruikt worden voor orders via LB-Print.