GROOT FORMAAT PRINTWERK


Spandoek: Frontlit BUDGET 450-500gr/m²

Als prijs belangrijk is, zijn deze budget spandoeken uiterst geschikt. Niet geschikt voor langdurig buiten gebruik. Veelgebruikte toepassingen zijn zeildoeken, promospandoeken. Het doek laat zich eveneens probleemloos monteren in klopkaders en andere opspansystemen.

Ontwerp kant-en-klaar aangeleverd:
9,63€ per m² excl. BTW *
Inclusief ontwerp- en instelkosten:
13,50€ per m² excl. BTW *


Doek: Frontlit 510gr/m²

510gr/m² gecoated bisonyldoek met een hoge treksterkte. De doeken zijn UV-gestabiliseerd, bezitten een B1 brandnorm en hebben een matte uitstraling. Veelgebruikte toepassingen zijn zeildoeken, promospandoeken. Het doek laat zich eveneens probleemloos monteren in klopkaders en andere opspansystemen.

Ontwerp kant-en-klaar aangeleverd:
11,15€ per m² excl. BTW *
Inclusief ontwerp- en instelkosten:
16,10€ per m² excl. BTW *


Doek: Mesh 270gr/m²

Deze winddoorlatende banner laat zich van zijn beste kant zien, op plaatsen waar het weer vrij spel heeft. Mesh is het uitgelezen materiaal voor vrijstaande constructies, zoals vrijstaande aluminium frames, stellingen en werfhekken.

Ontwerp kant-en-klaar aangeleverd:
11,15€ per m² excl. BTW *
Inclusief ontwerp- en instelkosten:
16,10€ per m² excl. BTW *


Doek: Blockout 610gr/m²

Ideaal voor dubbelzijdige toepassingen of plaatsen waar er geen doorschijn mag optreden. De zwarte tussenlaag garandeerd opaakheid zelfs wanneer er met licht op geschenen wordt. De afwerking is identiek aan frontlit 510gr/m² / mesh 370gr/m² met uitzondering van de lassen, dit wordt vervangen door stikken of schoonsnijden.

Enkelzijdig: 28,75€ per m² excl. BTW *
Dubbelzijdig: 33,75€ per m² excl. BTW *

Doek: Blackback 450gr/m²

Ideaal voor toepassingen of plaatsen waar er geen doorschijn mag optreden. De zwarte achterkant garandeert opaakheid zelfs wanneer er met licht op geschenen wordt.

28,75€ per m² excl. BTW *

Doek: Canvas 300gr/m²

Een volledig katoenen toplaag garandeerd een authenthieke uitstraling. Dit is één van de populairste producten voor particuliere toepassingen gezien de hoge “cadeau-waarde”. Het eindproduct is een volledig mat doek dat perfect opgespannen kan worden in diverse spieramen.

33,75€ per m² excl. BTW *

Doek: Polyester 115gr/m² (vlaggenstof)

Vlaggenstof is een 115 grams zware glanspolyester met een satijnen glansgraad. Ze is speciaal ontwikkelt om vlaggen digitaal te vervaardigen. en heeft een doordruk van ongeveer 90%. De afwerking gebeurd door middel van een vlaggenlint aan de mastzijde te confectioneren en kan afgewerkt worden met haken of koord en lint naargelang de bedoelde vlaggenmast nodig heeft.

23,75€ per m² excl. BTW *

Doek: DecoLight 190gr/m²

Ideaal geschikt voor binnengebruik. Veel gebruikte toepassingen zijn textielframes, gepersonaliseerde tafellakens. De dicht gewoven structuur maakt dit product eveneens geschikt voor frames welke uitgelicht worden door LED-verlichting.

27,50€ per m² excl. BTW *


Sticker: Mono 80µ-W Monomeer

Deze folie heeft een verwijderbare lijmlaag en heeft een scherpe prijs zonder aan kwaliteit in te boeten. De meest gebruikte toepassing is voor promotionele aanduidingen en stickers allerhande. De hoge witheid van de folie garandeert mooi gesatureerde kleuren en laat door zijn vlakke oppervlaktestructuur zelfs de kleinste details goed tot zijn recht komen waardoor deze folie eveneens geschikt is voor zéér kleine stickers (kiss-cut) tot 30mm doorsnede. De donker gekleurde lijmlaag voorkomt het doorschijnen van de ondergrond.

17,50€ per m² excl. BTW *

Sticker: Easydot 100µ-W Monomeer

Deze folie is zéér goed verwijderbaar en heeft een scherpe prijs zonder aan kwaliteit in te boeten. De meest gebruikte toepassing is voor promotionele uitingen. Door de lijmlaag in puntjes is het zelfs mogelijk een perfect plakresultaat te bekomen door met de blote hand te wrijven. Dit maakt het een ideaal promotioneel materiaal waarbij alle ontvangers een perfect plakresultaat kunnen bekomen zonder enige voorkennis. De wit gekleurde lijmlaag laat doorschijnen van onderliggende afbeeldingen toe.

20,00€ per m² excl. BTW *


* exclusief transportkosten