PRINT OP PLAATMATERIAAL

Pvc-Schuimplaat

Innovatieve pvc-schuimplaat die aan de strengste eisen voldoet. De fijne textuur en wit heldere oppervlaktestructuur, vergelijkbaar met RAL 9003, vormen de basis. Ondanks z’n lichtgewicht (500 gr) heeft de schuimplaat een uitzonderlijke stijfheid. Het materiaal is vochtbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De pvc-schuimplaat laat zich makkelijk zagen, frezen en plooien.

1mm: 33,75€ per m² excl. BTW *
2mm: 37,50€ per m² excl. BTW *
3mm: 33,75€ per m² excl. BTW *
5mm: 43,75€ per m² excl. BTW *
10mm: 88,75€ per m² excl. BTW *


Alu-Composiet

Composiet platen die bestaan uit een zwarte, thermoplastische PE kern tussen twee precoated aluminum platen. Het materiaal is extreem slagvast en stijf waardoor het veelvuldig wordt gebruikt in de sign & display markt en uitgebreide vormmogelijkheden biedt. Het oppervlak van aluminium sandwichplaten is uitermate vlak, corrosievrij en heeft een lage uitzettingscoëfficiënt. De stevige aluminium sandwichplaten combineren deze eigenschappen met uitstekende bedrukbaarheid met uv-curable inkten en vormbaarheid. Hierdoor zijn de composiet platen bij uitstek geschikt voor stijlvolle grote toepassingen zoals reclamezuilen, standenbouw en point-of-sales displays. 

2mm: 87,50€ per m² excl. BTW *
3mm: 92,50€ per m² excl. BTW *
4mm: 102,50€ per m² excl. BTW *
6mm: 217,50€ per m² excl. BTW *


Golfpropyleen

Licht van gewicht dubbelwandig plaatmateriaal voor uiteenlopende toepassingen. Ideaal promotioneel plaatmateriaal. Golfpropyleen wordt ook wel polyprop genoemd en is een veel gebruikt materiaal om vouw- en werfborden van te maken. Het materiaal kan in elke gewenste vorm gesneden worden.

3,5mm: 26,25€ per m² excl. BTW *
4mm: 32,50€ per m² excl. BTW *
5mm: 35,00€ per m² excl. BTW *
8mm: 52,50€ per m² excl. BTW *


Honingraat karton 16mm

Milieuvriendelijk honingraat karton, laag soortelijk gewicht met hoge slagkracht. Door zijn gladde oppervlakte biedt honingraat karton een goede thermische en akoestische isolatie. Het is duurzaam geproduceerd omdat in productie gebruik wordt gemaakt van energie-efficiente productiemiddelen, aangedreven met duurzaam verkregen stroom. Het verlijmen van de verschillende lagen gebeurt met waterlijmen. De toepassing van honingraat karton is met name in de marketing communicatie. Het biedt zowel een constructiemateriaal als een communicatiemedium.

68,75€ per m² excl. BTW *


MultiPlex 18mm enkelzijdig

Lichtgewicht houten paneel op basis van Balsa Fineer. Balsa fineer is een van de lichtste houtsoorten die er bestaan. Het vervaardigen van multiplex panelen van deze houtsoort resulteert dan ook in een licht maar stevige plaat. De homogene structuur van de plaat garandeert een vlotte nabewerking dat kan gebeuren door middel van standaard houtbewerkingsgereedschap. De plaat is stootvast en is geproduceerd op een duurzame wijze.

173,13€ per m² excl. BTW *


PMMA Plexi

Glashelder transparante plexi voor luxueuze binnen toepassingen. Robuuste en duurzame extrusie voor de verwerking van transparante toepassingen. De toplaag is perfect glad en heeft een anti-statische structuur. Het materiaal heeft een grote oppervlaktehardheid en een hoge slagvastheid. De mogelijkheid om met dekwit in spiegelbeeld te printen geeft dit materiaal een grote meerwaarde bij binnengebruik. De plaat is stootvast en sterk en behoud over een lange periode haar waarde.

2mm: 130,00€ per m² excl. BTW *
3mm: 152,50€ per m² excl. BTW *
5mm: 170,00€ per m² excl. BTW *


* inclusief instelkosten en basisafwerking; exclusief ontwerp- en transportkosten.